top of page

helder. wie wij zijn.

motto.
Efficiënt mijn cliënten bijstaan. Dat is mijn belangrijkste motivatie als advocaat. Ik gebruik mijn creativiteit en expertise graag samen met mijn team om toegevoegde waarde te creëren voor onze cliënten en om obstakels uit de weg te ruimen.  Hierdoor kan ik ook nieuwe kansen voor de ondernemer realiseren. Hoe groot de uitdaging ook is, er is altijd een goede oplossing. Ik zal niet rusten tot die oplossing is bereikt.

 

achtergrond.
Ik ben in 2008 afgestudeerd als meester in de rechten en ben sinds 2010 als advocaat actief met als specialismen ondernemingsrecht, commerciële contracten, procesrecht en media. Bij de Nederlandse Orde van Advocaten sta ik geregistreerd als ondernemingsrecht specialist en ik heb bijbehorende jaarlijkse opleidings-verplichtingen om mijn kennis up-to-date te houden.

talen.
Nederlands, Engels, Frans, Duits.

specialisaties.

Ondernemingsrecht, Intellectueel eigendomsrecht, Informatierecht en Vastgoedrecht.

 

contactgegevens.

ripken[at]helderadvocatuur.nl

+ 31 6 52 07 31 37

0.jpeg

kasper ripken.

advocaat / partner

motto.
Procederen en adviseren zijn mijn passies. Ik procedeer zowel in fiscale als civiele zaken en ben daarbij uitermate doelgericht ingesteld.
 

achtergrond.

Jerôme (C.J.) van der Have is sinds 2021 advocaat en partner bij helder. Hij studeerde fiscaal en notarieel recht aan de Universiteit Leiden. Hij heeft in het verleden gewerkt als belastingadviseur en is niet alleen lid van de NOVA, maar ook van de NOB.  

Jerome is juridisch breed georiënteerd en in zijn praktijk werkzaam op het gebied van het privaatrecht, waarbij zijn focus ligt op het ondernemings- en het vastgoedrecht. Daarnaast adviseert, procedeert en bemiddelt hij in het belastingrecht.


talen.
Nederlands, Engels, Duits.

specialisaties.

Belastingrecht, Financieel recht, Ondernemingsrecht en Vastgoedrecht.

contactgegevens.

vdh[at]helderadvocatuur.nl

+ 31 6 212 088 58

Mr.drs_.-C.J.-van-der-Have-687x1030.jpg.webp

jerôme van der have.

advocaat / partner

motto.
Ik ben advocaat geworden uit de overtuiging dat ik cliënten bij moet staan om, ook bij conflict met een machtige partij zoals de Staat, hun gelijk te laten behalen. Het verdedigen van rechten van het individu staat daarbij voorop, of dat nu een onderneming of natuurlijk persoon betreft.

 

achtergrond.

Oliver Daane Bolier studeerde rechten aan de Universiteit Leiden. In 2012 is hij beëdigd als advocaat en heeft drie jaar gewerkt bij een middelgroot kantoor. Medio 2015 is hij samen met mr. Van Medenbach de Rooij zijn eigen praktijk begonnen aan het Sweelinckplein te Den Haag. Sinds 1 oktober 2021 is Oliver Daane Bolier als partner aangesloten bij helder.

Oliver heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdgebied geregistreerd: sociaal-zekerheidsrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit hoofdrechtsgebied.


talen.
Nederlands en Engels.

specialisaties.

Algemene praktijk, publiek recht.

contactgegevens.

odb[at]helderadvocatuur.nl

+ 31 6 111 115 92

mr-O.H.G.-Daane-Bolier-687x1030.jpg.webp

oliver daane bolier.

advocaat / partner

Law Firm

ons team.

Helder advocatuur werkt met een flexibel team van advocaten, belastingadviseurs, consultants en paralegals om onze cliënten effectief en efficiënt bij te staan.

Dit team bestaat uit met helder samenwerkende professionals met ieder hun eigen specialisme. Zij worden ingezet wanneer uw zaak dat vereist, maar zijn niet als medewerker aan helder verbonden.

bottom of page